POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR

dae.es es un domini titularitat de Diseño Ahorro Energético, SLU domiciliada en Rambla Països Catalans, 10 nave 25 – 08800 Vilanova i la Geltrú (BARCELONA), amb NIF B66948753, inscrita en el Registre Mercantil de  Barcelona Tom 45797, foli 36, fulla B499355, secció general i adreça de correo electrònic i@dae.es

 

PROTECCIÓ DE DADES

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU és el responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i informa que aquestes dades seran tractats de conformitat amb el disposat en les normatives vigents en protecció de dades i conforme a la normativa vigent de la societat de la informació, pel que es facilita la següent informació del tractament:

 

Finalitat del Tractament

Mantenir una relació comercial amb el usuari. Les operacions previstes per realitzar el tractament són:

  • Remissió de comunicacions comercials publicitàries, sempre que s’hagi autoritzat prèviament, per correu electrònic, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades per DISEÑO SABER ENERGÈTIC, SLU i relacionades sobre els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb els quals aquest ha arribat a algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
  • Realitzar estudis estadístics.
  • Tramiteu comandes, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posin a la vostra disposició.
  • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.
  • En cas de presentar-se via via electrònica i / o mitjançant un formulari web, el seu currículum a la nostra empresa, les seves dades es tractaran confidencialment i amb la finalitat exclusiva de tramitació de la seva candidatura. La transmissió de dades tindrà lloc de forma codificada. En cas de produir alguna modificació en les seves dades, us demanem que comuniqueu per escrit el més aviat possible, amb l’objectiu de mantenir les dades degudament actualitzades.

 

Criteris de Conservació de Dades

Es conservarà mentre existeix un interès mutu per mantenir l’alineament de la curació i quan ja no sigui necessari per tal fi, es suprimirán amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de la informació o la destrucció total dels mateixos.

Si deixes un comentari, el comentari i els metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Dels usuaris que es registren a la nostra web (si els hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no es pot canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la web també poden veure i editar aquesta informació.

Destinataris de les Dades

Excepte obligació legal, DISEÑO SABOR ENERGÉTICO, SLU informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que es realitzaran algun tipus de cessió de dades personals, es prèviament es demanarà el consentiment exprés, informat e inequívoc per part dels Usuaris.

 

Transferències Internacionals

No es realitzen Transferències Internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

 

Drets que Assisteixen al Usuari

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
  • Podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, enviant la seva sol·licitud al correu electrònic i@dae.es

 

Dades de Contacte per Exercir els seus Drets

Podeu revisar les vostres preferències de privacitat des d’aquí:

 

Si ho prefereixes, pots contactar amb nosaltres a través de:

 

Adreça postal

Rambla Països Catalans, 10 nave 25 – 08800 Vilanova i la Geltrú (BARCELONA)

Adreça electrònica

i@dae.es

 

O podeu utilitzar els formularis que us presentem a continuació

Petició d’Esborrat

Exportar les meves Dades

 

 

Rectificació

Presentar una reclamació

 

Els Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades als camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en qualsevol dels formularis existents, accepten expressament i de manera lliure i inequívoca que els seus Les dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. El Usuari garanteix que les dades personals facilitades a DISEÑO SABOR ENERGÉTICO, SLU són autèntiques i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació dels mateixos.

 

Todos los datos solicitados a través del sitio web son obligatorios, ya que son necesarios para la prestación de un servicio óptimo al Usuario. En caso de que no sean facilitados todos los datos, no se garantiza que la información y servicios facilitados sea completamente ajustados a sus necesidades.

 

MESURES DE SEGURETAT

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU està complint amb la normativa vigent en protecció de dades, i manifesta que les dades són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequats, pertinents i limitats a allò que sigui necessari en relació amb els fins per als quals es tracti.

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives adequades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen la normativa vigent en protecció de dades, amb l’objectiu de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

Aquest lloc pot estar utilitzant un tercer per emmagatzemar còpies de seguretat dels seus arxius i bases de dades on es recopila informació personal. Aquests serveis inclouen Google Drive, Dropbox, Amazon S3, FTP / SFTP per a altres servidors i WPMU DEV storage en el núvol.

 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La web, incloent un títol enunciatiu, però no limitativo, la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per a la seva funcionament, els dissenys, logotips, textos i / o gràfics, són propietat de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU o, si es el cas, disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents.

Independientment de la finalitat per a la qual es destinin, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas l’autorització escrita prèvia per part de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU. Qualsevol ús no autoritzat anteriorment es considera un fracàs greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Els dissenys, logotips, textos i / o gràfics aliens a DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU  i que podrien aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar respecte als mateixos.

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, no implicant la seva sola menció o aparició en la web de l’existència de drets o responsabilitat alguna sobre els mateixos, ni tampoc no hi ha suport, patrocinis recomanació per part del mateix.

.

Per realitzar qualsevol tipus d’observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, es pot fer-ho a través de l’adreça electrònica i@dae.es

 

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU s’eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada a la seva web sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè al mateix.

 

POLÍTICA DE ENLLAÇOS

Des del lloc web, és possible que es redirigeixi a continguts de tercers llocs web. Donat que DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU no pot controlar sempre els continguts introduïts pels tercers en els seus respectius llocs web, no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte a aquests continguts. En tot cas, procedirà a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogués contreure la legislació nacional o internacional, la moral o l’ordre públic, procedint a la retirada immediata de la redirecció a aquesta pàgina web, posant en coneixement de les autoritats competents el contingut en qüestió.

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU no es fa responsable de la informació i continguts guardats, un títol enunciatiu, però no limitativo, en fòrums, xerrades, generadors de blogs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de manera independent a la pàgina web de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU . En canvi, i en compliment del disposat en la normativa vigent de la Societat de la Informació, es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, col·laborant de forma activa en la retirada o, si escau, bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contreure la legislació nacional o internacional, els drets de tercers o la moral i l’ordre públic. En cas que l’usuari consideri que existeix a la web algun contingut que pugui ser susceptible d’aquesta classificació, se l’informa de manera immediata a l’administrador de la pàgina web.

Aquesta web ha estat revisada i provada perquè funcioni correctament. En principi, es pot garantir el correcte funcionament els 365 dies de l’any, 24 hores al dia. No obstant això, DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU no descarta la possibilitat que existeixin certs errors de programació, o que es produeixin causes de força major, catàstrofes naturals, vagues o circumstàncies similars que facin impossible l’accés a la pàgina web.

 

COMENTARIS

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a detectar spam.

Una cadena anònima creada a partir de l’adreça electrònica (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si la està utilitzant.

Una cadena anónima creada a partir de tu dirección de correo electrónico (también llamada hash) puede ser proporcionada al servicio de Gravatar para ver si la estás usando. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, l’imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del teu comentari.

 

MEDIS

Si puja imatges a la web, hauríeu de evitar pujar imatges amb dades d’ubicació (GPS EXIF) inclosos. Els visitants de la web poden descarregar i extreure qualsevol dada d’ubicació de les imatges de la web.

 

GALETES

Si deixes un comentari al nostre lloc, pots triar guardar el teu nom, adreça de correu electrònic i web en galetes. Això és per a tu comoditat, perquè no tingueu que tornar a emplenar els vostres dades quan deixeu un altre comentari. Aquestes galetes tindran una durada d’un any.

Si teniu una compte i us connecteu a aquest lloc, instal·larem una cookie temporal per determinar si el vostre navegador accepta galetes. Aquesta galetesno conté dades personals i es elimina al tancar el navegador.

Quan iniciïs sessió, també instalarem diverses galetes per guardar la teva informació d’inici de sessió i les teves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordar-me”, la vostra sessió d’inici de sessió durarà durant dos mesos. Si les vendes de la vostra empresa, les galetes d’inici de sessió es eliminaran.

Si editeu o publicaru un article, es guardarà una galeta addicional en el vostre navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’article que acabes d’editar. Caduca després de 1 dia.

Per obtenir més informació, visiteu la nostra Política de Galetes

 

CONTINGUT INCRUSTAT D’ALTRES LLOCS WEB

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra web.

Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la vostra interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la seva interacció amb el contingut incrustat si teniu una compte i esteu connectat a aquesta web.

 

ADRECES IP

Els servidors de la pàgina web podran detectar automàticament l’adreça IP i el nom de domini que utilitza el usuari. Una adreça IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació està registrada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de dades per tal d’obtenir només estadístiques de mesures que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als servidors web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc.

 

BLOC. NORMES DE COMPORTAMENT

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU li agraeix la seva interès per fer ús dels nostres canals de participació. Els comentaris són una via de participació per a tots els usuaris d’aquest mitjà. Per participar en els nostres blocs, tindrà que acceptar aquestes regles:

Responsabilitat de l’usuari. Al participar als blocs de la web és l’únic responsable de les missatges que es divulga a través d’aquells, garantint a DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU la indemnització total davant qualsevol reclamació que se li pugui plantejar per aquests conceptes. En cas que els missatges continguin material protegit per drets de propietat intel·lectual o industrial, l’usuari garanteix que és el seu propietari o compte amb l’autorització del propietari per divulgar-ho en els Blocs, deixant-se a DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU de qualsevol reclamació de tercers que es plantejarà per contes conceptes.

El usuari haurà, abans de publicar un missatge, triar el bloc apropiat. Aquells missatges que no s’ajusten a la temàtica del bloc podran ser eliminats. Està totalment prohibit publicar promocions i enllaços de ofertes comercials, publicitat, material promocional, cartes cadenes o qualsevol activitat promocional directa o indirecta o qualsevol altre tipus de comentari que no s’ajusti al normal desenvolupament dels temes dels blocs.

El usuari haurà de respectar el resta d’usuaris. El usuari ha de ser tolerant i respectuós amb els missatges i opinions dels altres usuaris. Es podran suprimir aquells missatges que es puguin considerar considerats contra els drets de tercers o que atemptin contra el desenvolupament pacífic dels blocs.

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU es reserva el dret de reproduir, modificar o difondre els missatges publicats en els blocs de la web d’acord amb els termes i mitjans convenients, sense que per això correspongui al usuari cap tipus de compensació.

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU no és responsable del publicat als blocs de la web ni garanteix la veracitat o exactitud de cap informació publicada als mateixos.

Correspon al usuari remitent dels missatges o informacions la responsabilitat sobre el seu contingut.

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU o garanteix la disponibilitat ni continuïtat del servei de blocs de la web, podent modificar-lo, suspendre-lo o eliminar-lo de la web sense previ avís, en qualsevol moment.

En el cas que un usuari pugui veure’s afectat per actuacions il·legals, o detectar un mal ús dels blocs de la web per part d’altres usuaris, podrà posar-lo en coneixement de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU , a través del correu electrònic i@dae.es, indicant en la referència de l’assumpte “moderació de blocs”, perquè DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU  pugui moderar o eliminar els mateixos..

El usuari mantindrà indemne a DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU  davant qualsevol reclamació que se li pugui presentar per les missatges que l’usuari hagi difós en els blogs o per qualsevol altra conducta vinculada o derivada de la utilització per part dels usuaris dels blocs de la web .

 

XARXES SOCIALS

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet. El tractament que DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU ldurà a terme amb les dades dins de cada una de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes, així com prestar servei personalitzat d’atenció al client.

En cap cas, DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU extraurà dades de les xarxes socials, a menys que es obtingui puntual i expressament el consentiment del usuari per a això. Quan, degut a la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor queda supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU li ajudarà i aconsellarà a tal fi en la mesura de les seves possibilitats.

L’accés i ús per part de l’usuari de la pàgina oficial de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, suposa que accepta expressament aquesta política de privacitat i que presta el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals segons el previst en el mateix.

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU ostenta la condició de responsable dels fitxers i tractaments a través dels quals es recullen i es conserven les dades personals de l’usuari com a conseqüència del registre i ús de la pàgina oficial de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU en la xarxa social, sense perjudici dels tractaments dels que és responsable l’entitat titular de la xarxa social en la qual es troba la nostra pàgina oficial.

 

Dades de menors d’edat o incapaços

L’accés i registre a les xarxes socials està prohibit als menors de quatre anys (14 anys), de manera que igualment queda prohibit l’accés i ús dels menors de 14 anys (14 anys) a l’oficial de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU la xarxa social. Per la seva part, si el usuari és incapaç, DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, adverteix que serà necessària l’assistència consentida del titular de la pària o la tutela del usuari o el seu representant legal per a l’accés i ús d’aquesta pàgina oficial de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, quedarà expressament exonerada de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de l’ús de la seva pàgina oficial per menors i incapaços sent aquesta responsabilitat dels seus representants legals en cada cas.

 

Finalitats a les quals es destinen els Dades de Caràcter Personal, Informació i Consentiment

Les dades personals proporcionats voluntàriament per usuari a DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, a través de la seva pàgina oficial formaran part d’un tractament de dades de responsabilitat de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, amb l’objectiu de proporcionar-li informació de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, per correu electrònic, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials, enviament de butlletins a aquells usuaris que se subscriuen, intercanviar informació amb DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, i altres usuaris i establir comunicació amb tercers.

Des del moment en què el usuari utilitza la present pàgina oficial presta el seu consentiment lliure, inequívoc, específic, informat i express per al tractament de les seves dades personals per DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, per a la correcta prestació d’aquests serveis d’acord amb el que estableix en la present política.

El usuari és lliure d’usar la pàgina oficial de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, en aquesta xarxa social, per la qual cosa en cas que el usuari no estigui d’acord amb el tractament de la seva informació amb aquestes finalitats, no ha d’utilitzar-la ni proporcionar-ne dades personals.

A través d’aquesta pàgina oficial de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, el usuari pot compartir textos, fotos, vídeos i altre tipus d’informació i / o continguts que estaran subjectes tant a la present política com a les Normes i Condicions de la Plataforma. El usuari serà responsable de que tots els continguts que publiquen respectin la legislació vigent, la present política i les Normes de la Plataforma.

El usuari només podrà publicar a la pàgina oficial de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU de la xarxa, dades personals, fotografies i informacions o altres continguts de la titularitat i propietat dels quals pertanyi o respecte dels quals ostenta l’autorització de tercers.

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, tindrà dret a eliminar de la pàgina oficial de la Xarxa – de forma unilateral i sense previa comunicació o autorització del usuari- qualsevol contingut publicat per l’usuari quan el usuari infringeixi o vulnera la legislació vigent, les normes establertes en la present política i les Normes de la Plataforma.

 

Realització de Cessions o Comunicacions de Dades

S’adverteix al usuari que tota la informació i continguts que publiqui a la pàgina oficial de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU een la xarxa social podrà ser coneguda pels altres usuaris de la pàgina oficial i de la plataforma de xarxa social. En conseqüència, tota la informació i continguts publicats per l’usuari a la pàgina oficial de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, a la xarxa social, serà objecte de comunicació amb el resta dels usuaris per la pròpia naturalesa del servei

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU solament té prevista la realització de cessions o comunicacions de dades que en raó de la normativa vigent ha de realitzar jutges, tribunals, administracions públiques i autoritats competents de caràcter administratiu.

 

Altres Tercers Prestadors de Serveis

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU avisa al usuari que aquesta entitat només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de dades conforme a la present política, respecte a les dades de caràcter personal que recull del usuari a través de la pàgina oficial a la xarxa social, sense tenir cap tipus de responsabilitat respecte als tractaments i posteriors usos de les dades personals que es podrien efectuar. tant pel titular de la xarxa social com per tercers proveïdors de serveis de la societat de la informació que podrien accedir a aquestes dades en raó de la prestació dels seus serveis o exercici de la seva activitat, tercers que estableixen enllaços a la xarxa social, ni d’aquells responsables a qui que a través de enllaços DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU, remeten als usuaris adherits a la present pàgina oficial.

 

Qualitat dels Dades

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU avisa al usuari que, excepte l’existència d’una representació legalment constituïda, cap usuari pot utilitzar la identitat d’una altra persona i comunicar les seves dades personals, pel que el usuari en tot moment ha de tenir en compte que només pot Proporcionar dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequades, pertinents, actuals, exactes i veritables. En qualsevol cas, l’usuari haurà de respectar la privacitat de tercers, siguin aquests usuaris o no de la xarxa social o de la pàgina oficial de DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU en l’anomenada xarxa social.

 

Otra Informació d’Interès

DISEÑO AHORRO ENERGÉTICO, SLU podrà modificar i/o substituir en qualsevol moment la present política que, segons els casos, substituirà, completarà i/o modificarà la publicació aquí recollida actualment. Per això, el usuari haurà d’accedir periòdicament a les mateixes amb l’objectiu de mantenir-se actualitzat.

 

Llei aplicable i Jurisdicció

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquesta Política de Privacitat, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis de la present web, serà la llei espanyola.