© El Mueble by: Miguel Milá XEMENEIA A/14 BANANA by: Achodoso 201 COLGADOR 201 by: Joaquim Belsa 1960 ES EN GERMAINE GERMAINE by: Oscar Tusquets & Lluis Clotet 1941- 2018 ES EN PARABOLA PARABOLA by: Luis M. Feduchi & Javier Feduchi 1953 ES EN HELLO hello by: Gemma Bernal 1982 H2O H2O G by: Jaquim Ruiz Millet 2015

DAE és una editora de disseny que fabrica i comercialitza una col·lecció en mobiliari d’interior i xemeneies metàl·liques de disseny. Totes les nostres xemeneies modernes estan pensades per gaudir del foc, generant un ambient càlid i acollidor. En ser xemeneies de llenya, el seu cos està especialment dissenyat perquè actuï com una caixa de ressonància, potenciant el so del crepitar de la llenya.

Segons el model poden ser xemeneies de cantonada, xemeneies centrals, xemeneies frontals o llar de foc suspeses. D’altra banda disposem d’una col·lecció de mobles de disseny modern dividits en nou categories actualment: Carrets, decoració, prestatgeries, tamborets, taules, mobles, penjadors, separadors i cadires.