Empresa de chimeneas

Empresa de xemeneies

La xemeneie es valora com una de les millors alternatives per a donar un toc acollidor a qualsevol ambient. Alguna cosa que tenen molt en compte una bona empresa de xemeneies.

Tradicionalment les xemeneies complien un sol propòsit, el de proporcionar una mica de calor a l’ambient on es trobaven, però en l’actualitat, a part de brindar un ambient càlid i acollidor, també permet comptar amb espais amb un estil elegant i un toc de modernitat.

Són els experts d’una empresa de xemeneies els que ens poden ajudar al fet que, depenent de l’espai, la xemeneia sigui funcional i alhora atractiva.

DAE, Editora de Disseny, forma part de les millors empreses de xemeneies a Barcelona, brindant-te solucions si desitges adquirir una xemeneia moderna per a la teva casa o oficina, igual que el millor assessorament entre altres coses més.

Tipus de xemeneies

Cal saber que existeixen diferents tipus de xemeneia:

xemeneies de pèl·let, que són molt eficients, però acaben convertint-se en  calderes.

Les xemeneies a gas, amb un funcionament  simple, no generen residus i són eficients, però al final es converteixen en simples estufes.

Les xemeneies de bioetanol que utilitzen un sistema de combustió net (no perjudicial), són portàtils i per tant no requereixen d’una instal·lació especial, però cal assenyalar que són més estètiques que eficients.

Les xemeneies elèctriques, que generen calor, però al final acaba sent un radiador més.

Finalment es troben xemeneies de llenya, les més demandades per la seva gran calidesa i disseny i funcionalitat, n’hi ha de dos tipus:

Tancades amb vidre, molt boniques però la incomoditat d’haver de netejar cada vegada que s’usa el vidre és molt enutjós i es perd una de les sensacions que més agrada escoltar el crepitar de la llenya.

Les semi tancades aquestes xemeneies ens permeten poder tancar el foc mitjançant una porta perforada, permetent contemplar el foc i escoltar el crepitar de la llenya, això ens porta a poder tenir un ambient en el teu menjador, habitació, cuina, etc. diferent totalment a la resta. DAE ofereix diferents models Mod. Cadaques 90, Mod. Cerdanya 91, Mod. Irene, Mod. MM, Mod. Ronda, Mod. Caliu, Mod. Cocktail y Mod. Xemeneia.

Les obertes són les xemeneies de llenya originals de tota la vida. Ens recorden les antigues masies, on el foc es cap a en el sòl, sent el centre d’atenció i reunió de la llar, però avui dia les podem instal·lar en qualsevol punt d’una habitació i gaudir de la seva gran calidesa i harmonia. DAE posseeix diversos models. Mod. Articulare, Mod. BC, Mod. Beta, Mod. Cadaques, Mod. Capilla, Mod. Central, Mod. Cerdanya, Mod. Clotus, Mod. Colisa, Mod. Esplugas y Mod. Polo.

En DAE podem assessorar-te i brindar-te tota l’atenció necessària per a ajudar-te a triar depenent del que requereixis i el que més s’adeqüi per al teu ambient. Som experts en xemeneies i podem assessorar-te sobre el model de xemeneia que més et convé instal·lar en la teva llar. A més, no solament estem especialitzats en la venda de xemeneies, també comptem amb ampli diversitat de mobiliaris d’interiors que poden ser-te útil i encaixar amb l’estil de la teva xemeneia.

Entre la varietat de serveis amb què comptem tenim la venda de xemeneies de llenya,  venda de xemeneies modernes i  venda de xemeneies metàl·liques.

Ens encarreguem d’oferir-li la millor xemeneia concorde al tipus que requereixi, comptem amb diversos tipus: xemeneies de disseny tipus central, xemeneies dissenyo frontals, xemeneies de disseny en cantonada i les xemeneies de disseny suspeses.

Oferim un servei eficient i amb un personal professional especialitzat que s’encarrega de crear les millors xemeneies, amb un toc de senzillesa, però alhora amb uns dissenys únics i moderns.

Construïdes amb els millors materials del mercat, 100% qualitat i originalitat, i amb les millors garanties.

Pot contactar-nos a través de les nostres xarxes socials, la nostra línia d’atenció telefònica o la nostra pàgina web. Comptem amb les millors ofertes en realització de xemeneies a la teva mesura. No ho dubtis, estem entre les millors empreses de xemeneies. ¡Preguntans!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.