Chimeneas de diseño

Xemeneies de disseny

Res com la sensació tan acollidora que se sent en entrar en un espai que compti amb una xemeneia. Sense importar l’estil que aquesta sala tingui, sigui aquesta tradicional, moderna, de granja, rústica o una cosa completament diferent, una sala d’estar amb xemeneia ens dóna un aire molt acollidor. Per això mateix, les xemeneies són un element indispensable del disseny d’interiors, tant en el passat com en l’actualitat.

Quan parlem de xemeneies de disseny, sigui aquesta tradicional, de transició o una cosa intermèdia, sempre ens brindarà elegància i distinció a gairebé qualsevol habitació, ja que una xemeneia té el poder d’unir tot i donar-li aquesta sensació sofisticada que dóna un toc especial i distingit

Dissenyar una xemeneia és un art i com tot art és un procés que es dóna de manera deliberada i conscient, en el qual tots els elements involucrats en la seva creació són disposats en l’espaitemps de manera que pugui aconseguir l’objectiu per al qual va ser creada.

 

DAE editora de disseny

DAE és una editora de disseny amb una àmplia trajectòria que es remunta des de la dècada dels 60 en el segle XX, època en la qual encara coincidien grans genis creadors com Dalí, Casamada, Duchamp, Roth a Cadaqués.

Cadaqués és a més el lloc on alguns habitatges comencen a equipar-se amb xemeneies metàl·liques, en un període on les xemeneies encara eren d’obra i es consideraven elements de grans dimensions.

DAE, entre altres coses, fabrica i comercialitza una gran varietat de mobiliari d’interiors, destacant-se a més en la creació de xemeneies metàl·liques de disseny. Pel que fa a les seves xemeneies de disseny modern, aquestes han estat creades pensant que es pugui gaudir de l’ambient acollidor i càlid que proporciona el foc.

Com aquesta són unes xemeneies de llenya de disseny, la seva estructura metàl·lica ha estat pensada per a emulin una caixa de ressonància, on pugui maximitzar-se el so del crepitar de la llenya.

 

Tipus de xemeneies de disseny de DAE

D’acord amb el model, les xemeneies poden ser: 

Una xemeneia de disseny en cantonada no és només atractiva per a una llar, sinó que també el poden ser per a un negoci, podent proporcionar un ambient acollidor i una sensació casolana als clients.

  • Xemeneies de disseny central: Dissenyades per a escalfar la seva llar sent col·locades en el centre dins de l’ambient principal, perquè l’atractiu que proporciona el foc pugui ser gaudit en els 360 graus del camp visual.
  • Xemeneies de disseny frontals: Dissenyades al mes pur estil clàssic en les maneres de veure el foc; la vista del foc és frontal.
  • Xemeneies de disseny suspeses: Una forma revolucionària de presentar una xemeneia, ja que es col·loquen en general en el centre de l’estada, sent modernes, atractives i molt tecnològiques. 

DAE no sols crea xemeneies metàl·liques de disseny, també compta amb una gamma de mobles de disseny modern que es poden classificar en 9 categories principals: decoració, carrets, prestatgeries, taules, mobles, penja-robes, separadors, tamborets i cadires.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.