Muebles de diseño moderno

Mobles de disseny moderns

Els mobles són els adorns indispensables en la llar, i són necessaris no sols per a finalitats utilitàries, també obeeixen a donar personalitat a un pis i generar confort, a més de generar cert sentiment de familiaritat en un entorn qualsevol.

Els mobles de dissenys moderns són la tendència marcada en els últims anys i DAE posseeix una gran quantitat d’opcions que es divideixen en: carrets, decoració, prestatgeries, taules, mobles, penjadors, tamborets i cadires.

Tipus de mobiliari i els seus millors referents:

  • Carrets: Si necessites d’un carret per a moure certs arxius d’un lloc a un altre de manera recurrent, DAE ofereix un catàleg molt limitat però interessant, entre els quals s’aprecia el carro H20G amb colors atractius en Cafè clar i el carro Move de dues peces.

 

  • Decoració: L’apartat de decoració és molt més simple i dedicat en la part estètica i funcional, així que qualsevol exemplar queda a gust dels seus compradors.

 

  • Prestatgeries: Les prestatgeries són un altre punt a tenir en compte en el moment de decorar un espai. Entre el mobiliari modern, ens allunyem de les típiques prestatgeries quadrades per a centrar-nos  en les formes ovoides i triangulars, com la prestatgeria Graphic 3 i la Nomada Vidre per exemple.

 

  • Taules: Considerades com un dels principals centres d’atenció d’una sala, no sols ha de ser pràctica a l’hora d’utilitzar-la, sí no alhora elegant dins de l’entorn. En DAE existeixen moltes i de múltiples formes; algunes de les més cridaneres són les classes Nomada i la taula LDV.

 

  • Mobles: En Mobles trobem un petit exemplar de ACV en colors fusta clara i negre, donant-li un toc estètic molt similar al d’una casa post-modernista però sense aquells detalls formals d’una típica casa d’arquitecte actual o d’executiu.

 

  • Penja-robes: Els penjadors són un accessori bastant comú en la llar, es col·loquen al costat de la porta d’entrada i encara que són de fet molt senzills i petits, ofereixen una estètica correcta. En DAE es pot trobar diferents tipus de penja-robes, aquests van des de l’estil conservador de Hello fins a un estil Germaine, passant pel model 201.

 

  • Separadors: En aquest apartat trobem bons separadors filtres que serveixen  com a aïllants a bon preu.

 

  • Cadires: Hi ha cadires Modernes, d’estil circular i quadriculat, i unes altres mes senzilles amb un acabat modern i en fusta. Sempre cuidant al màxim la qualitat i el disseny, sense oblidar la comoditat.

 

  • Tamborets: Els tamborets són l’últim en l’apartat i porten amb si un bon ús, en colors diferents i en models Ware i Ware L. Tamborets que fan un bon conjunt amb múltiples elements.

 

El mobiliari modern sempre ha estat un punt d’interès per a aquells que desitgen donar-li un estil diferent a les seves llars. Com a  bons especialistes en mobles, hem de saber què va exactament amb la nostra personalitat i sobre la base d’això, treure un bon resultat, que li doni a la nostra llar aquest toc de modernitat que es mereix.   

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.