Sillas de diseño moderno

Les cadires de disseny modern

Les cadires de disseny modern

Les cadires no són solament un element merament decoratiu. Són uns dels elements que més personalitat i presència donen als espais. A part de la seva funcionalitat, essencial en nombrosos tipus d’espais ja siguin familiars, de treball, per a reunions. En aquest sentit, parlem de comoditat i estil, on no fa falta una taula per a complementar. Les cadires de disseny modern són molt diferents al que el client estarà acostumat a veure, el disseny modern juga amb canviar els paradigmes que tenim sense deixar a un costat el confort, sempre sobre la base de les tendències. DAE et brinda una oportunitat diferent de provar textures i colors en aquests 3 dissenys diferents.

 

¿Quines cadires de dissenys moderns són les més venudes?

 

La principal, quant a cadires de disseny famoses i que estan disponibles en DAE, és l’anomenada Simply. Potes en fusta massissa de faig, seient en xapa d’acer i respatller en alumini, que ens alleugereix el pes de la cadira. En estar separat el seient del respatller, ens permet combinar colors i fins i tot poder llevar-li el suport, convertint-la també en un tamboret. És un disseny molt versàtil i còmode. La perfecta combinació de funcionalitat i disseny fa d’aquesta mena de cadira una de les més sol·licitades.

 

 

La cadira MSB és una de les més innovadores, amb un disseny i una forma molt cuidats i elegants. Les cadires de disseny moderns a Barcelona d’aquesta modalitat fan al·lusió a les formes geomètriques, sobretot el quadrat, ja que tant la seva cadira com el reposa braços és d’aquesta forma, amb els almohadones de cuir i les bases d’acer, brindant comoditat juntament amb seguretat. La seva elegància fa que es pugui usar en sales de conferències o en cases, tot depèn del gust del client i de la combinació que vulgui realitzar el client.

L’última quant a les cadires de disseny modern és la denominada Paràbola, molt en tendència en l’actualitat. Tenen la seva estructura en acer i un cordatge realitzat a mà. Pot ser cordada en quatre colors, podent ser utilitzada tant en interiors com en exteriors. Redissenyada en el 2017, per a buscar l’ergonomia perfecta.

DAE i el seu equip sempre tracta d’acostar-te als dissenys avantguardistes, perquè la teva llar pugui tenir totes les qualitats que vas somiar, sense sacrificar el que desitges per als teus espais, sense perdre funcionalitat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.