Chimeneas de esquina

Xemeneies de cantonada

Sobre les xemeneies de cantonada

Si vols donar-li un toc modern, acollidor i relaxant al teu saló, una gran opció són les xemeneies de cantonada. Podem jugar amb colors i textures, i la nostra experiència en xemeneies ens permet donar-te una àmplia gamma d’opcions sobre les quals treballar, sumat als coneixements del nostre personal per a donar-te un treball de primera qualitat. Unes dècades enrere comencem a Espanya amb molt de dedicació i energia, i en l’actualitat estem a l’avantguarda en el disseny modern, demostrant la versatilitat que tenen aquestes estructures per a la teva casa o negoci i l’eficiència en la seva instal·lació, fent-ho en temps rècord.

 

¿Quins tipus de xemeneies de cantonada hi ha?

  • El primer tipus són les clàssiques xemeneies de cantonada de llenya, usualment usades en els habitatges i en algun cas en la hotelería. És realment interessant tenir-les, ocupen molt poc espai, podent complementar-les amb bancs o suports metàl·lics per a anar dipositant la llenya. L’estructura s’aconsegueix realitzar amb rapidesa, pocs materials i realment canvia el com veus la sala de la teva casa o instal·lació, sobretot en època d’hivern, on donen aquest toc de llar. Encara mes si els elements decoratius són de colors càlids, amb molta fusta i les tradicionals butaques per a gaudir la calor.

 

  • També s’usen moltíssim les xemeneies de cantonada de disseny, que solen ser les que porten un treball més minuciós. Estem parlant d’elements d’avantguarda, que han d’anar a l’una amb les tendències i amb la decoració de la resta de la llar. En aquesta classificació veiem colors com el negre, el taronja i el salmó, posades en sales que contrastin les tonalitats i on el centre d’atenció de la sala és la xemeneia.

 

  • Les xemeneies de cantonada per a saló solen ser una mica més grans, sempre segons les expectatives del client. L’aspecte més cridaner és que es poden usar xemeneies de llenya, o convertir-les a Bio-etanol depenent de la mena d’ambient que desitgi donar el client.

Finalment, el nostre equip de DAE també s’ocupa de les xemeneies de cantonada petites. Ocupen molt poc espai sense perdre rendiment i funcionalitat. Se solen instal·lar en habitatges que disposen de poc espai o en grans espais que no es vol donar un protagonisme molt important a la xemeneia, però que no volen perdre aquest toc acollidor de llar.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.